1/12

Descarcă
DetaliiRecenziiInformații
1/12

Descriere Spiderum

Spiderum este cea mai importantă platformă de rețele sociale de partajare a opiniilor și cunoștințelor din Vietnam, cu aproximativ 100.000 de utilizatori înregistrați.

Ce este special la Spiderum?

- Un loc pentru a aduna opinii, cunoștințe și voci de la scriitori experți până la oameni obișnuiți, cu experiențe bogate, autentice și unice

- Un loc în care nu numai că poți găsi informații, ci și să discuti cu ușurință civilizat și să te conectezi cu noi prieteni

- Complet gratuit, înregistrarea și crearea contului sunt extrem de ușoare. Oricine poate deveni scriitor pe Spiderum

- Articolul tau are posibilitatea de a fi adaptat in formate video, podcasturi... ai si posibilitatea sa devii autor de carte Spiderum

Această ultimă versiune a aplicației mobile permite oricui iubește să citească, să scrie și să discute să experimenteze Spiderum mai convenabil, oricând și oriunde. Poti de asemenea:

- Urmărește categoriile și autorii tăi preferați cu un singur clic

- Votați pentru articole bune și lăsați-vă opiniile personale

- Partajați articolele preferate oricui

Nu uitați să urmăriți și să actualizați ultimele noastre informații la:

Fanpage: https://www.facebook.com/Spiderum/

Youtube: https://www.youtube.com/c/Spiderum

Podcasturi: https://anchor.fm/spiderum

Produse de carte: https://shop.spiderum.com/

Dacă întâlniți „funcții” nedorite în timpul experienței dumneavoastră Spiderum, nu ezitați să ne contactați imediat la contact@spiderum.com! Spider House este întotdeauna gata să asculte și să se perfecționeze.

Spiderum - Versiune 1.0.32

(25-06-2024)

Nu există încă recenzii sau evaluări! Pentru a fi tu primul care scrie una, te rugăm să

0 Reviews

Spiderum - Informații APK

Versiune APK: 1.0.32Pachet: com.felizz.spiderum
Compatibilitate Android: 4.4 - 4.4.4+ (KitKat)
Dezvoltator:Spiderum VNPolitica de confidențialitate:https://aboutus.spiderum.com/dieu-khoanPermisiuni:11
Nume: SpiderumMărime: 16.5 MBDescărcări: 0Versiune : 1.0.32Data lansării: 2024-11-10 07:58:59Ecran min.: SMALLCPU acceptat:
ID pachet: com.felizz.spiderumSemnătură SHA1: AD:85:3B:9D:1E:A6:CE:4D:AF:FC:A2:25:1C:D4:C8:DF:28:21:E0:0ADezvoltator (CN): AndroidOrganizație (O): Google Inc.Locație (L): Mountain ViewȚară (C): USStat/oraș (ST): CaliforniaID pachet: com.felizz.spiderumSemnătură SHA1: AD:85:3B:9D:1E:A6:CE:4D:AF:FC:A2:25:1C:D4:C8:DF:28:21:E0:0ADezvoltator (CN): AndroidOrganizație (O): Google Inc.Locație (L): Mountain ViewȚară (C): USStat/oraș (ST): California
appcoins-gift
Jocuri AppCoinsCâștigă și mai multe recompense!
altele

Aplicații din aceeași categorie